ScentAir Nederland

geurmarketing voor de zakelijke markt

Wij installeren geursystemen in Nederland, België en heel de wereld

ScentAir uit Rotterdam verbetert bedrijfsomgevingen en klantbelevingen met de kracht van geur. Wij zorgen ervoor dat uw locatie precies de juiste geur krijgt om de klantbeleving te optimaliseren. Een geurmerk dat past bij u en uw bedrijf en dat klanten een positief gevoel geeft bij uw bedrijf.

Wat is geurmarketing precies?

Geurmarketing is veel meer dan alleen een lekker luchtje. Door de juiste geur toe te voegen verbinden we uw merk aan een bepaalde, unieke associatie. Door de specifieke geur zorgen we ervoor dat uw klanten zich een beeld van uw bedrijf vormen en zich daar emotioneel mee verbinden. Hierdoor:

  • verblijven zij langer in uw winkel
  • zullen zij vaker geneigd zijn om een aankoop te doen

Sinds 1994 hebben we meer dan 1.600 unieke geuren ontwikkeld waaruit we samen met u het perfecte geurmerk kunnen samenstellen. Maar we kunnen ook specifiek voor u een compleet nieuwe geur ontwikkelen: uw eigen unieke geurmerk.

Waarom geurmarketing?

Uit onderzoek blijkt dat geurmarketing een onmisbaar onderdeel is van de totaalbeleving bij een bedrijf. Die beleving houdt niet op bij hoe uw omgeving eruitziet, hoe de service is die verleend wordt, of hoe het er klinkt. Geur is misschien wel het meest onderschatte zintuig, terwijl het juist de meest effectieve manier is om op emotioneel niveau een band met uw gasten of klanten te creëren.

Wij vinden dat u geen zorgen moet hebben over uw geurmerk en dat het u zeker niet veel moet kosten. Daarom nemen wij u de volledige installatie en het beheer van uw geursysteem uit handen.

Hoe werkt geurmarketing?

Elke geur roept een bepaalde associatie op: de geur van zelfgebakken appeltaart, de geur van vers gemaaid gras of het parfum van uw eerste liefde. Wij zorgen ervoor dat uw geurmerk precies aansluit bij uw bedrijf en merkuitstraling. Met onze verschillende geursystemen kunnen we een specifieke oplossing voor elke bedrijfsgrootte leveren, van eenmanszaak tot wereldwijde keten.

Met ons netwerk van installateurs heeft u naar uw geurmarketing zelf nauwelijks omkijken. Wij verzorgen de gehele installatie, en nemen ook de controle, het beheer en zelfs het periodiek bijvullen van de geurolie uit handen. Zo kunt u zich blijven bezighouden met uw onderneming.

Meer weten?

U vindt de geursystemen van ScentAir over de hele wereld

ScentAir Nederland is exclusief licentiehouder van alle technologie van ScentAir Technologies Inc. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam verzorgen wij de geurmarketing van onze klanten in Nederland en België. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van alle laboratoriumfaciliteiten om unieke geuren te ontwikkelen voor onze klanten. Zo garanderen wij overal ter wereld dezelfde kwaliteit en service. In samenwerking met de partners van ScentAir in verschillende werelddelen bedienen we klanten met vestigingen over heel de wereld.

Wereldwijd
ScentAir is in 1994 opgericht om bedrijven te helpen met een betere geurbeleving. Sinds die tijd zijn we uitgegroeid van een kleine eenmanszaak tot ‘s werelds grootste leverancier van geurmarketingproducten ter wereld, en zijn we actief in meer dan 100 landen. Elk jaar realiseren we miljarden geurimpressies, verdeeld over een breed scala aan markten en culturen.

Laboratorium
ScentAir Technologies is gevestigd in Charlotte, North Carolina (VS). In ons eigen geurlaboratorium in Charlotte ontwikkelen we continu nieuwe geuren voor onze klanten. Ook hebben we daar een onderzoekslaboratorium om het effect van de geuren op consumenten te testen.