ScentAir is partner geworden van Store of the Future

Weten hoe we in de toekomst gaan winkelen doen we niet. Maar we doen er wel alles aan om die toekomst een beetje dichterbij te krijgen. Daarom zijn we partner geworden van Store of the Future, het innovatieve nieuwe retailconcept in New Babylon Den Haag.

Het winkelen van de toekomst

Store of the Future is het nieuwe retail innovation lab van Nederland. In dit innovatieve warenhuis kunnen klanten en bezoekers een inkijkje in de toekomst krijgen en zelf ervaren wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is om de fysieke winkelomgeving leuker en interessanter te maken.

Vooruitstrevende retailers zoals Fonq.nl en Leapp tonen in samenwerking met tal van partners zoals Philips en Romarled hoe winkelen door middel van technologie leuker en vooral makkelijker gemaakt kan worden. Daarnaast dient de winkel ook als een inspirerende omgeving waar bijeenkomsten, presentaties en rondleidingen plaatsvinden. De fysieke instore beleving wordt in de toekomst een zeer belangrijk onderdeel van de totaalervaring. Daarom zijn we zo trots dat we samen met onze vrienden van RomarLed de kans hebben gekregen om hier onze eigen bijdrage aan te leveren. Wij willen namelijk graag laten zien hoe wij die toekomst een handje kunnen helpen met onze innovatieve geurbelevingen.

Geurbeleving voor Retail


Retail heeft zijn eigen specifieke wetten en eisen, ook op het gebied van geurbeleving. Voor de store of the Future hebben we daarom verschillende belevingen gecreërd om die verschillen duidelijk te maken. Zo hebben we specifiek voor restaurant Laplace een Gourmand geurbeleving opgezet, terwijl we op andere plekken in de winkel bijzondere geuren verspreiden die goed bij het fastiongedeelte passen. Zo hebben we voor elke omgeving een specifieke beleving gemaakt. 

1 reactie(s)

Geef een reactie

2015.07.10 Auteur Martijn
Goed initiatief. Store of the future ziet er mooi uit.