Wat is de geur van een speelparadijs?

Kids Zoo Noordwijkerhout

Kinderen hebben het naar hun zin in Kids Zoo Kinderspeelparadijs in Noordwijkerhout

Wat is de geur van een speelparadijs?

En hoe kun je geurbeleving inzetten om ouders te laten ontspannen terwijl hun kind aan het spelen is?

 

 

Dat was de vraag waarmee KIDS ZOO bij ons kwam. Nou, daar konden we wel iets mee.
Kids Zoo biedt een superleuke ervaring voor de kleintjes. Ze kunnen de hele dag ravotten in een bijzonder leuke omgeving. Voor de ouders heeft Kids Zoo een mooie horecagelegenheid gemaakt. Daar kunnen ze even bijkomen, en genieten van een hapje en een drankje.

Stimuleren van horeca

Voor Kids Zoo was het belangrijk om een geurbeleving te creëren die goed past bij het horeca-aanbod. Daarmee konden wellicht extra verkopen gestimuleerd worden; een welkome inkomstenbron van het kinderparadijs.


Een geur voor ouder en kind

Voor Kids Zoo hebben we gekozen voor de geur van warme appeltaart. Het geursysteem is zo ingesteld dat de geur vooral te ruiken is rondom het horecagedeelte. Deze heerlijke zoete geur is perfect voor kinderen en ouders. Als extra bonus werkt de geur ook erg stimulerend op de smaakpapillen. Je krijgt er letterlijk honger van!


Testperiode 

Om het effect te testen hebben we ons geursysteem een maand op proef laten draaien. Op die manier konden klanten en medewerkers van Kids Zoo zelf ervaren wat het effect is van de geurbeleving. Omdat de reacties zo positief waren is de proefperiode omgezet in een continue beleving.

Het resultaat

De Gasten kunnen de nieuwe geur erg waarderen. Het personeel krijgt regelmatig complimenten. Ouders die regelmatig terugkomen herkennen de geur als DE geur van Kids Zoo. En die extra appeltaart verkopen? Op de exacte cijfers is het nog even wachten, maar de eerste tekenen zijn positief!

 
 
 
 

 

Meer weten over de invloed van geur?

Neem contact met ons op
0 reactie(s)

Geef een reactie